Nigel Farage, leder for British Brexit Party, sa at det er „avgjørende viktig“ for folk å komme inn i krypto midt i pandemien.

Kort fortalt

  • Nigel Farage sa at „enorme mengder morsomme penger“ trykt av regjeringer presser folk mot Bitcoin.
  • Den britiske politikeren og lederen av Brexit Party la til at det er „avgjørende viktig“ å komme inn i krypto under koronaviruspandemien.
  • Han kalte også Bitcoin „den ultimate investeringen mot låsing.“

Nigel Farage, britisk politiker og leder av Brexit Party, proklamerte at „det kan være avgjørende viktig at du får tankene dine rundt krypto, og hva det betyr“ under et intervju med „Crypto Revolution“ -forfatter Sam Volkering, publisert 27. november.

„Det er emnet alle snakker om,“ sa Farage. “Fra de fattigste til de rikeste i landet handler en av samtalene om kryptovaluta. Årsaken er altfor åpenbar: det er at regjeringer, gjennom denne pandemien, skaper enorme mengder morsomme penger, svekker valutaene, og folk er redde for hva dette betyr for pengene sine, deres investeringer. ”

Tidligere har Farge uttrykt sin misnøye med den britiske regjeringens respons på koronaviruspandemien. I begynnelsen av krisen uttalte Farage at „å beskytte oss alle mot en epidemi bør prioriteres fremfor økonomien“ og lamslått Boris Johnsons flokkimmunitetsstrategi.

Da låsingene endelig ble vedtatt i Storbritannia, endret Farage melodi og hevdet at „kur er verre enn sykdommen.“ På den tiden kunngjorde han også omleggingen av Brexit Party til Reform UK og kjempet mot låsing og kalte dem „grusomme og unødvendige.“

Som Decrypt rapporterte, har mange finanseksperter sitert koronaviruspandemien som en av de viktigste drivkreftene bak den nåværende prisoppgangen på Bitcoin Circuit og andre kryptovalutaer.

„2020 har vært turbulent for alle, men for kryptoindustrien vil det bli husket som en avgjørende mulighet,“ sa Casey Taylor, visepresident for nettverk og utvikling i risikokapitalfirmaet Digital Currency Group, i oktober. „Bransjen er ikke bare intakt, men så validering og sterk vekst.“

I tillegg tok mange regjeringer overalt i verden enestående tiltak for å dempe pandemiens innvirkning gjennom økonomiske stimuleringspakker – i det vesentlige begynte å trykke mange „morsomme penger“, som Farage uttrykte det, og satte sine nasjonale valutaer i fare for devaluering.

Dermed er det kanskje ikke overraskende at Farages anti-lockdown-følelser til slutt førte til at han gikk „full Bitcoin“. En dag før intervjuet publiserte Nick Hubble, redaktør ved Farages Fortune & Freedom, også en artikkel med tittelen „Bør du investere i bitcoin?“ I det skisserte Hubble det grunnleggende om kryptoinvestering og bemerket at Bitcoins „mange fordeler bare virkelig gjelder under visse forhold.“

“Nå er jeg ganske pessimistisk om vår egen økonomi og fremtiden for lockdown i løpet av det neste året. Hvilket betyr at Covid-19 godt kan bringe bitcoin-bruk til Storbritannia. Vi kan snart ha grunn til å bry seg med bitcoin; en krise eller angrep i det tradisjonelle finansielle systemet, ”skrev Hubble.

Nylig kalte Farage også Bitcoin for „den ultimate anti-lockdown-investeringen“ – så ganske logisk valg for en anti-lockdown-fest.

Von admin