Hvor passer Bitcoin ind i det globale reservevalutaspil?

Hvor passer Bitcoin ind i det globale reservevalutaspil?
I denne „Speaking of Bitcoin“ –afsnit kan du slutte dig til værterne Adam B. Levine, Andreas M. Antonopoulos, Stephanie Murphy og Jonathan Mohan for at se på fortiden, nutiden og fremtiden for de globale reservevalutaer.

For flere episoder og gratis tidlig adgang før vores almindelige udgivelser, abonner med Apple Podcasts, Spotify, Pocketcasts, Google Podcasts, Castbox, Stitcher, RadioPublica, iHeartRadio eller RSS.

 

Denne episode er sponsoreret af Crypto.com, Nexo.io og Elliptic

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.
I starten var der den globale reservevaluta (amerikanske dollars) nationale valutaer som den japanske yen, alternative valutaer som Ithaca-timer og kun en kryptovaluta, Bitcoin.

Men hvilken forskel et årti kan gøre, i dag er der tusinder af kryptokurver, mange skabt af entusiaster, der har ideer til, hvordan man laver noget endnu bedre end Bitcoin, men også valutaer, der bruger noget af den teknologi, der gør Bitcoin så kraftig, men som parrer det med autoriteten fra en national regering, som den digitale yuan i Kina, den digitale euro ud af Bruxelles eller endda et globalt spændende selskab med milliarder af kunder som Vægten, bakket op af Facebook.

I dette nye billede er bitcoin stadig interessant? Første forsøg på nye teknologier, selv når det lykkes at introducere en stærk ny idé, er ofte ikke dem, der til sidst lykkes med at ændre alt. Og vigtigere, når verden ændrer sig, og vi kommer tættere på noget andet end dollarstandarden, hvor passer bitcoin?

Comments are closed.