BNP Paribas datterselskab hjælper med at identificere $ 250 millioner spring i NFT-salg

I 2020 overgik handelsvolumenet på det ikke-fungible token (NFT) marked $ 250 millioner, en stigning fire gange i forhold til 2019, mens markedsværdien af ​​den fremvoksende branche af tokens, der repræsenterer en række genstande, inklusive kunst og samlerobjekter, nåede $ 338 millioner, ifølge en rapport offentliggjort i dag Bitcoin Era med hjælp fra det uafhængige BNP Paribas datterselskab, L’Atelier. Især branchen i branchen, der hovedsagelig blev observeret i sidste kvartal, „startede inden kryptotyren ved årets udgang“, hvor prisen på bitcoin steg med 177 procent.

”Vi ser virkelig på, hvad der er ved at komme derude, og vi prøver at informere BNP Paribas strategiske retning,” siger Nadya Ivanova, COO for L’Atelier, sponsor for rapporten. Hvorfor er det interessant for en bank? Hvis du tænker på de fleste bankprodukter, er det faktisk langsigtede produkter. Så vi er nødt til at forstå, hvordan verden vil være ikke kun om fem år, men faktisk 10 til 20 år fra nu i betragtning af de nye teknologier og de sociokulturelle ændringer, som vi ser. ”

Den dybdegående analyse på 140 sider af NFT-økosystemet fra industridataplatformen NonFungible.com er opdelt i 11 sektioner og fremhæver alt fra den globale markedsaktivitet og tendenser til fortjeneste i rummet og forudsigelser for det aktuelle år. I lighed med bitcoin er NFT’er afhængige af blockchains for at bevise, at de er knappe, en nødvendig egenskab ved digitale handelskort, kunstværker og andre samleobjekter. I modsætning til bitcoin og andre kryptokurver er hver enkelt unik eller en begrænset udgave.

Udover branchens eksponentielle vækst understregede Ivanova interesse fra husholdningsmærker som NBA, Nike NKE -1% og Formel 1, som er begyndt at udstede deres egne NFT’er, og fremkomsten af ​​en ny generation af handlende og investorer.

Men i modsætning til såkaldte meme-investorer, der træffer investeringsbeslutninger baseret på hype snarere end de underliggende grundlæggende, kender disse nykommere faktisk spillereglerne. ”Mennesker, som vi ser i øjeblikket, tjener virkelig på ikke-fungible tokens. For første gang sidste år så vi porteføljer og overskud i hundreder af tusinder af dollars. Jeg tror, ​​det er bare et spørgsmål om tid, indtil vi rent faktisk ser de første millionærer, ”siger Ivanova.

Teslas eksponering i Kina er direkte skræmmende

Faktisk er tiden måske allerede kommet. Ifølge cryptoart.io har 15 kunstnere, der offentliggør deres arbejde på blockchain, allerede krydset milepælen på $ 1.000.000. Crypto art, et af de hurtigst voksende segmenter af NFT-økosystemet, eksploderede i oktober, da Christie’s kørte en auktion på „Block 21“, et digitalt portræt af bitcoin-opfinderen Satoshi Nakamoto – første gang et stort auktionshus solgte et blockchain-relateret kunstværk . „Blok 21“ blev solgt for $ 131.250, 10 gange dets anslåede værdi.

Bortset fra at bringe økonomisk skabelse til deres skabere og investorer, indbringer NFT-projekter personlig tilknytning til porteføljeejere ikke kun ud fra en ren interesse, men også et socialt perspektiv, antyder NonFungible’s resultater. NFT-ejerskab åbner døre for interaktion med brugere og købere, der deler de samme lidenskaber, hvad enten det er kunst eller videospil – et vigtigt aspekt at overveje inden for rammerne af COVID-19-pandemien og manglen på sociale interaktioner. GameStop GME + 2,5% sagaen har understreget vigtigheden af, at samfundsstemningen allerede spiller i økonomien og de finansielle markeder, så NFT-markedet er godt klar til det kommende år.

Redaktørens bemærkning: Denne artikel blev opdateret for at præcisere, at L’Atelier er et uafhængigt datterselskab af BNP Paribas.

Von admin